Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το τελικό trailer του A Quiet Place Part II με τους Emily Blunt και Cillian Murphy

Η Paramount Pictures δημοσίευσε το τελικό trailer του A Quiet Place Part II. Ύστερα από σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο καθυστέρησης, το αναμενόμενο sequel της ταινίας τρόμου του John Krasinski με τους Emily Blunt και Cillian Murphy οδεύει προς τις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Μαΐου. Στο νέο trailer βλέπουμε σκηνές καταιγιστικής δράσης και αγωνίας με τις προσπάθειες της οικογένειας Abbott να παραμείνει ζωντανή. 45 μέρες μετά την κινηματογραφική της πρεμιέρα θα γίνει διαθέσιμη μέσα από το Paramount+, ενώ παράλληλα αναμένεται να ανταγωνιστεί τη live-action παραγωγή Cruella της Disney.

Εκτός των Blunt και Murphy, στη νέα ταινία εμφανίζονται και οι Noah Jupe, Millicent Simmonds και Djimon Hounsou. Ο John Krasinski επιστρέφει ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης, αλλά και ως Lee Abbott σε σκηνές flashback. Producers είναι οι Krasinski, Michael Bay (Transformers), Andrew Form, Brad Fuller (Ouija, The Purge, Texas Chainsaw Massace) και executive producers οι Allyson Seeger, Joann Perritano και Aaron Janus.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*