Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών στο Disney+ για τους συνδρομητές Xbox Game Pass Ultimate

*
Πριν μερικούς μήνες, η συνεργασία μεταξύ Microsoft και Disney έδωσε στους συνδρομητές Xbox Game Pass Ultimate την ευκαιρία να δοκιμάσουν για 30 ημέρες τη συνδρομητική υπηρεσία Disney+. Η προωθητική αυτή ενέργεια επιστρέφει, μέσω του προγράμματος των Perks.

Από σήμερα, 8 Ιουνίου 2021, τα μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass Ultimate μπορούν να ενεργοποιήσουν τη δωρεάν περίοδο, αποκτώντας πρόσβαση σε δεκάδες σειρές και ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της πρεμιέρας του Loki της Marvel Studios, στις 9 του τρέχοντος μήνα. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για όλα τα μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας της Microsoft που δεν έχουν ενεργή συνδρομη στο Disney+. Μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε μέσω κονσόλα Xbox, είτε μέσω του Xbox app για Windows PC, είτε μέσω του Xbox Game Pass mobile app για iOS ή Android. Η ενεργοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.


Disney+ Returns to Xbox Game Pass Ultimate 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*