Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωδέκατη και τελευταία σεζόν για το The Big Bang Theory

*
Η επερχόμενη σεζόν της άκρως επιτυχημένης σειράς The Big Bang Theory θα είναι και η τελευταία. Αυτό ανακοίνωσαν από κοινού οι Warner Bros. Television, CBS και Chuck Lorre Productions. Μάλιστα ευχαρίσησαν το κοινό για την υποσήριξή του όλα αυτά τα χρόνια και υποσχέθηκαν ένα επικό τέλος. Πάντως, η ανακοίνωση έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες έπειτα από τη δήλωση του Kelly Kahl της CBS Entertainment που είχε πει ότι το δίκτυο και η WBTV βρίσκονταν σε συζητήσεις για τη συνέχιση της σειράς και μετά τη 12η σεζόν. Από την άλλη, ο πρωταγωνιστής Johnny Galecki είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες ότι το cast δεν θα είχε κανένα πρόβλημα, αν η σειρά συνεχιζόταν και μετά τη 12η σεζόν. Όπως και να έχει The Big Bang Theory τέλος σε λίγους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*