Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν streaming ταινιών από το YouTube

*
Η συνεχιζόμενη άνοδος της δημοτικότητας του Netflix σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει προφανώς θορυβήσει κολοσσούς όπως η Google, η οποία αναζητεί τρόπους να διευρύνει το μερίδιό της στον τομέα της παροχής ψηφιακού περιεχομένου. Έτσι λοιπόν ως πρώτη κίνηση, αποφάσισε τη δωρεάν προβολή ταινιών μέσω του YouTube, που θα συνοδεύονται από τα απαραίτητα διαφημιστικά μηνύματα. Το όλο εγχείρημα έχει ξεκινήσει στις Η.Π.Α. και σύντομα αναμένεται να καλύψει και άλλες χώρες. Στα προσφερόμενα περιλαμβάνονται ταινίες όπως The Terminator, Legally Blonde, Rocky και ολα τα sequels, Monsters, ταινίες πολεμικών τεχνών, παραγωγές ανεξάρτητων Αμερικάνων δημιουργών και ντοκυμαντέρ. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Rohit Dhawan, director of product management του YouTube, οι επιλογές θα γίνονται όλο και περισσότερες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*