Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο προσθήκες στο καστ της τέταρτης σεζόν της σειράς Ozark του Netflix

*
Ανακοινώθηκαν δύο καινούργιες προσθήκες στο καστ της τέταρτης και τελευταίας σεζόν της σειράς Ozark που έρχεται στο Netflix. Η Veronica Falcón (The Falcon and the Winter Soldier) και η Ali Stroker (Lethal Weapon) θα εμφανιστούν ως guest stars σε περισσότερα από δύο επεισόδια του νέου κύκλου του crime thriller της υπηρεσίας streaming. Η Falcón θα υποδυθεί την Camila, την αδελφή του Omar Navarro (Felix Solis), ενώ η Stroker θα υποδυθεί την Charles-Ann, μια παλιά φίλη της μητέρας της Ruth (Julia Garner).

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο Netflix το 2017 και από τότε έχει αποσπάσει 32 υποψηφιότητες για Emmy. Το βασικό καστ απαρτίζουν οι Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz και Skylar Gaertner.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*