Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΕΠΟΣ: H Lucasfilm προσλαμβάνει YouTube deepfaker για μελλοντικές παραγωγές της

Το deepfake έχει αρχίσει να κυριαρχεί στη σύγχρονη εποχή και φαίνεται πως μαρτυρά και ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερο ταλέντο στο κομμάτι της δημιουργίας. Κάτι τέτοιο απασχόλησε την Lucasfilm, η οποία αποφάσισε να προσλάβει έναν YouTube deepfaker για να τον χρησιμοποιήσει σε μελλοντικές παραγωγές της. Ο “Shamook” έχει ένα κανάλι στο YouTube, όπου και ανεβάζει τη δουλειά του σε αυτόν τον τομέα, προσαρμόζοντας πχ. χαρακτήρες σε άσχετες ταινίες ή και φέρνοντας στην τελική μορφή μιας ταινίας μια βελτιωμένη εκδοχή ενός ηθοποιού που έχει μπει με CGI. Είναι ο δημιουργός του Luke Skywalker cameo στο Mandalorian που έχει ξεπεράσει ήδη τα 2 εκ. views στο κανάλι του.



Εκπληκτική δουλειά έχει κάνει και στο deepfaking σε Tarkin και Leia στο Rogue One: A Star Wars Story.



Κάτι αντίστοιχο έκανε και στο Solo: A Star Wars Story με τον Harrison Ford.



O νέος του τίτλος στην εταιρεία θα είναι “Senior Facial Capture Artists” και είμαστε σίγουροι πως το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς του θα αρχίσει να φαίνεται άμεσα στα επόμενα projects. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*