Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εισπράξεις $2,2 εκ. δολάρια κατέγραψε η ταινία Monster Hunter το πρώτο διήμερο στις ΗΠΑ

*
Η νέα ταινία δράσης Monster Hunter, κατέγραψε έσοδα της τάξεως των $2.2 εκ. δολαρίων στις ΗΠΑ μέσα σε δύο μέρες, σύμφωνα με στοιχεία του IMDB. Πλέον τα έσοδα της ταινίας για την παγκόσμια αγορά αγγίζουν τα $7 εκ. δολάρια. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Paul W. S. Anderson με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Milla Jovovich, την οποία γνωρίσατε μέσα από τις ταινίες τρόμου Resident Evil. Αυτή τη φορά αναλαμβάνει το ρόλο του αρχηγού μιας ομάδας στρατιωτών που μεταφέρθηκαν στον κόσμο των τεράτων και προσπαθούν να βρουν το δρόμο της επιστροφής.

Η ταινία Monster Hunter έχει γίνει διαθέσιμη σε ορισμένες περιοχές για την ώρα, με πρεμιέρα στην Ολλανδία στις 3 Δεκεμβρίου και την επομένη στην Κίνα. Στις 18 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ ενώ αναμένεται στη Μεγάλη Βρετανία στις 29 Ιανουαρίου 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*