Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ελληνικό Netflix: Νέες σειρές και ταινίες (Ιούλιος 2020)

*
Το Netflix ανακοίνωσε το νέο περιεχόμενο που θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη του για τους Έλληνες θεατές και συνδρομητές της υπηρεσίας τον μήνα Ιούλιο του 2020. Ως συνήθως, στη λίστα περιλαμβάνονται πρωτότυπες σειρές, πρωτότυπες ταινίες, πρωτότυπα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπες παιδικές σειρές και εβδομαδιαία επεισόδια. Δείτε το διαφημιστικό του νέου περιεχομένου μέσα από τον παρακάτω player και διαβάστε αναλυτικά τι έρχεται, στη συνέχεια του άρθρου.



Διαβάστε επίσης: netflix ταινιες 2020


ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Η Ακαδημία της Ομπρέλας: Σεζόν 2 (31/07/2020)
The Umbrella Academy: Season 2
Τα υπερδύναμα αδέλφια Χάργκριβς επιστρέφουν για τη δεύτερη σεζόν.

Καλά Κορίτσια: Σεζόν 3 (26/07/2020)
Good Girls: Season 2
Οι επικίνδυνες μητέρες των προαστίων Μπεθ, Ρούμπι και Άννι επιστρέφουν και έρχονται αντιμέτωπες με τις συνέπειες του ξεφαντώματος της προηγούμενης σεζόν.

Cursed (17/07/2020)
Cursed
Η έφηβη Νίμουε και ο μισθοφόρος Αρθούρος προσπαθούν να βρουν τον Μέρλιν για να του παραδώσουν ένα αρχαίο σπαθί. Μια πρωτότυπη εκδοχή του Αρθουριανού θρύλου.

Get Even (31/07/2020)
Get Even
Τέσσερις έφηβες με διαφορές συνεργάζονται για να εκδικηθούν όσους τους βασανίζουν, αλλά κατηγορούνται άδικα για ένα έγκλημα. Θα εξοργιστούν ή θα πάρουν το αίμα τους πίσω;

Οι Δώδεκα (10/07/2020)
The Twelve
Δώδεκα απλοί πολίτες καλούνται να αποφασίσουν ως ένορκοι για τη μοίρα μιας αξιοσέβαστης διευθύντριας σχολείου που κατηγορείται για δύο φόνους.

Το Παιχνίδι του Φιλιού(17/07/2020)
Boca a Boca
Σε μια πόλη της Βραζιλίας με έντονη κτηνοτροφική δραστηριότητα, η νεολαία πανικοβάλλεται με το ξέσπασμα μιας κολλητικής ασθένειας που μεταδίδεται με το φιλί.

Οι Τηλεφωνήτριες: Τελευταία Σεζόν: Μέρος 2 (03/07/2020)
Cable Girls: Final Season: Part 2
Η ορκισμένη εχθρός της Λίδια χρησιμοποιεί τη φυλακή για να πάρει εκδίκηση, ενώ η Λίδια και οι φίλες της συνεχίζουν ανυποχώρητες τον αγώνα τους κατά του Φράνκο.

Χακάν: Ο Προστάτης: Σεζόν 4 (09/07/2020)
The Protector: Season 4
Η βεζίρισσα και οι Αθάνατοι εξουσιάζουν τη σύγχρονη Κωνσταντινούπολη, ο Χακάν πηγαίνει στο παρελθόν για να ανατρέψει έναν πόλεμο και η Ζεϊνέπ βιώνει μια ισχυρή αλλαγή.

Διαβάστε τις Top σειρές για το 2020


ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Η Παλιά Φρουρά (10/07/2020)
The Old Guard
Τέσσερις αθάνατοι πολεμιστές που προστατεύουν κρυφά την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες γίνονται στόχος ανεξήγητων δυνάμεων, ενώ ανακαλύπτουν μια νέα αθάνατη ύπαρξη.

Μοιραίος Δεσμός (16/07/2020)
Fatal Affair
Μια δικηγόρος μπλέκει σε ένα τρομερό καταδιωκτικό παιχνίδι μετά από μια έξοδο για ποτό με έναν παλιό φίλο που όμως εξελίσσεται σε εμμονή και θέτει σε κίνδυνο ό,τι αγαπά.

Μπισκοτοζωάκια (24/07/2020)
Animal Crackers
Μια οικογένεια κληρονομεί ένα παραμελημένο τσίρκο κι ένα... μαγικό κουτί με μπισκότα ζώων που μεταμορφώνουν όποιον τα φάει σε αληθινό ζώο.

Φίλα με 2 (24/07/2020)
The Kissing Booth 2
Σε αυτό το σίκουελ, η τελειόφοιτη λυκείου Ελ έρχεται αντιμέτωπη με μια σχέση από απόσταση, τις κολεγιακές εφαρμογές και μια νέα φιλία που μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX
Άλυτα Μυστήρια (01/07/2020)
Unsolved Mysteries
Η θρυλική σειρά επιστρέφει με ανεξήγητες ιστορίες εξαφάνισης, θανάτων και παραφυσικών φαινομένων, ελπίζοντας ότι οι θεατές έχουν το κλειδί για να λύσουν τα μυστήρια.

Με Πολλή Αγάπη: Ο Θρύλος του Γουόλτερ Μερκάδο (08/07/2020)
Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado
Ο αστρολόγος Γουόλτερ Μερκάδο, με 120 εκατομμύρια θεατές στο ζενίθ του, ήταν μοναδικός: αέρινος για την μπρουτάλ κοινωνία, αφελής επιχειρηματίας, μια όαση ελπίδας.

Ναρκωτικά: Μια Σκοτεινή Αγορά: Σειρά μίας σεζόν (14/07/2020)
The Business of Drugs: Limited Series
Για να δείξει πώς τα ναρκωτικά ωθούν τους ανθρώπους σε ριψοκίνδυνες ή φονικές συμπεριφορές, μια πρώην αναλύτρια της CIA ερευνά οικονομικά στοιχεία για 6 παράνομες ουσίες.

Fear City: Νέα Υόρκη εναντίον Μαφίας: Σειρά μίας σεζόν (22/07/2020)
Fear City: New York vs The Mafia: Limited Series
Ακολουθήστε τους ρεπόρτερ της Indianapolis Star που αποκάλυψαν τις πράξεις κακοποίησης του γιατρού Λάρι Νασάρ και ακούστε μαρτυρίες αθλητριών, όπως η Μάγκι Νίκολς.

Street Food: Λατινική Αμερική (22/07/2020)
Street Food: Latin America
Μια σειρά ντοκιμαντέρ που ταξιδεύει σε έξι χώρες και εξερευνά τη ζωντανή γαστρονομία σε μέρη όπως η Οαχάκα στο Μεξικό και το Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή.

Τελευταία Ευκαιρία: Λέινι (28/07/2020)
Last Chance U: Laney
Η σειρά ντοκιμαντέρ για το νεανικό κολεγιακό ποδόσφαιρο πηγαίνει στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας και παρουσιάζει τους Αετούς του κολεγίου Λέινι, με προπονητή τον Τζον Μπιμ.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Δράκοι: Ομάδα Διάσωσης: Τα Μυστικά του Τραγουδόπτερου (24/07/2020)
Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing
Όταν ένας φιλόμουσος δράκος με μελωδική φωνή υπνωτίζει τους δράκους και τους κατοίκους του Καλυβοχωριού, η Ομάδα Διάσωσης πρέπει να βρει τρόπο να λύσει το ξόρκι.

Ashley Garcia: Genius in Love (20/07/2020)
Ashley Garcia: Genius in Love
Στον απόηχο του σχολικού χορού, η Άσλεϊ συνεχίζει την περιπέτειά της στην Καλιφόρνια, ανακαλύπτοντας τις χαρές και τα δεινά του εφηβικού έρωτα.

Το Κλαμπ των Μπέιμπι-σίτερ (03/07/2020)
The Baby-Sitters Club
Τα αγαπημένα βιβλία της Ανν Μ. Μάρτιν δέχονται μια νέα προσέγγιση σ' αυτήν τη σειρά που ακολουθεί μια παρέα κοριτσιών και τη σπιτική επιχείρηση μπέιμπι σίτινγκ τους.

Οι Επικές Ιστορίες του Καπετάν Βράκα στο Διάστημα (10/07/2020)
The Epic Tales of Captain Underpants in Space
Οι κολλητοί Τζορτζ και Χάρολντ -παρέα με τους συμμαθητές τους και τον τύραννο διευθυντή του σχολείου- αναλαμβάνουν μια μυστηριώδη αποστολή στο διάστημα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*