Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ελληνικό trailer για τη δεύτερη σεζόν του Elite στο Netflix

Το Netflix δημοσίευσε το ελληνικό trailer για τη δεύτερη σεζόν της ξένης σειράς Elite (Ελίτ). Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε στο Λας Ενσίνας, φέρνοντας μαζί της νέους αλλά και παλιούς μαθητές. Αν και τίποτα περισσότερο δεν θα ήθελαν από το να επιστρέψουν στην κανονικότητα μετά τον θάνατο της Μαρίνας, αυτή η επιθυμία αποδεικνύεται αδύνατη καθώς τα μυστικά που κουβαλάνε μετατρέπονται σε ένα αβάστακτο φορτίο.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Μιγκέλ Μπερνάρντο (Γκουθμάν), Ντάνα Πάολα (Λου), Ιτσάν Εσκαμίγια (Σάμιουελ), Τζέιμι Λορέντε (Νάνο), Μιγκέλ Εράν (Κρίστιαν), Άρον Πάιπερ (Άντερ), Ομάρ Αγιούσο (Ομάρ), Εστέρ Εξπόσιτο (Κάρλα), Μίνα Ελ Χαμμάνι (Νάντια) και Αλβάρο Ρίκο (Πόλο). Στη δεύτερη σεζόν προστίθενται οι Τζορτζίνα Αμορός (Καγιετανα), Κλαούντια Σάλας (Ρεμπέκα), Χόρχε Λόπεθ (Βαλέριο).


Δείτε το ελληνικό trailer στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*