Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ελληνικό trailer για την τρίτη σεζόν του Designated Survivor στο Netflix

*
Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο πλήρες trailer για την τρίτη σεζόν της σειράς Designated Survivor. Η σειρά ακολουθεί τη ζωή του προέδρου των Η.Π.Α. Kirkman (Kiefer Sutherland) στον οποίο ανατέθηκε η θέση μετά από μια τρομοκρατική επίθεση. Στη νέα σεζόν ο Kirkman προετοιμάζει την επανεκλογή του. Θέματα προεκλογικής καμπάνιας, μονομαχίες με αντιπάλους και fake news είναι μερικά από τα θέματα που πραγματεύεται η νέα σεζόν. Κι επειδή το δράμα είναι πάντοτε απαραίτητο, η δημοκρατία, όπως τη γνωρίζουμε, βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Στο πλευρό του Sutherland βρίσκονται οι Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, LaMonica Garrett, Tanner Buchanan, Kal Penn και Maggie Q. Ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Ιουνίου 2019 και θα έχει διάρκεια 10 επεισόδια. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*