Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε το επίσημο trailer της τρίτης σεζόν για τη σειρά Sex Education

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer της επερχόμενης τρίτης σεζόν της κωμικής σειράς Sex Education. Στο show εμφανίζονται οι Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Gillian Anderson, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Patricia Allison, Mikael Persbrandt, Tanya Reynolds και Chinenye Ezeudu και τα νέα επεισόδια του show αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην streaming πλατφόρμα από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Το trailer μας φανερώνει την κατάσταση ύστερα από τα γεγονότα που εκτυλίχθησαν στο φινάλε της δεύτερης περιόδου επεισοδίων με την ταραγμένη σχέση μεταξύ των Maeve και Otis, αλλά και με την αποκάλυψη της νέας διευθύντριας του σχολείου Moordale που δείχνει αποφασισμένη να επιβάλει μια εντελώς διαφορετική κατάσταση στους μαθητές.

Σεναριογράφος του Sex Education είναι η δημιουργός της σειράς, Laurie Nunn με producer την Eleven. Η σκηνοθεσία έγινε από τους Ben Taylor, Runyararo Mapfumo, ενώ executive producers του show είναι οι Ben Taylor, Laurie Nunn και Jamie Campbell.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*