Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακό το καινούργιο trailer της σειράς Foundation του Apple TV+

Η Apple δημοσίευσε ένα καινούργιο trailer για την αναμενόμενη σειρά Foundation θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV Plus στις 24 Σεπτεμβρίου. Το νέο υλικό μας δίνει την αίσθηση ενός διαστημικού Game of Thrones, ενώ το soundtrack του show προκαλεί εύκολα θετικές εντυπώσεις.

Το Foundation βασίζεται στην ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων του Isaac Asimov και producer του είναι ο David S. Goyer (Terminator: Dark Fate, Man of Steel, The Dark Knight Rises). Σε αυτό θα εμφανίζονται οι Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Cassian Bilton, Terrence Mann και Alfred Enoch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • master
    • μιαζει με εργο σινεμά καν και μου αρεσουν οι επιστυμονικες ταινιε -σειρες εδω θυμιζει πολυ το dune και στερ τρεκ ,αρα φαινεται τελειο.

*