Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του The Punisher

*
Μόνο η επίσημη ανακοίνωση έμενε για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς The Punisher στο Netflix και να που ήρθε και αυτή. Έτσι λοιπόν, τα νέα επεισόδια του Τιμωρού θα αρχίσουν να προβάλονται στη συνδρομητική υπηρεσία από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα νέο teaser που δείχνει τις ομοιότητες ανάμεσα στον Frank Castle (Jon Bernthal) και Jigsaw (Ben Barnes), καθώς οι εσωτερικοί τους μονόλογοι τους οδηγούν σε εντελώς αντίθετα άκρα. Πρωταγωνιστούν οι Jon Bernthal, Ben Barnes, Amber Rose Revah, Jason R. Moore, Josh Stewart, Floriana Lima και Giorgia Whigham. Αφότου πήρε εκδίκηση από τον υπόκοσμο για το θάνατο της συζύγου και του γιού του, ο Frank Castle (Jon Bernthal) αποκαλύπτει μια συνωμοσία, τα όρια της οποίας ξεπερνούν κατά πολύ το εγκληματικό δίκτυο της Νέας Υόρκης. Γνωστός πλέον με το όνομα The Punisher, ο Frank Castle έχει ως στόχο να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τη νέα απειλή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*