Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για τη βιογραφία του J.R.R. Tolkien

*
H ταινία Tolkien έχει ως θέμα τη βιογραφία του J.R.R. Tolkien, συγγραφέα, μεταξύ άλλων, της εκπληκτικής τριλογίας Lord of the Rings. Στο ρόλο του Tolkien ο Nicholas Hoult (X-Men: First Class) με το σενάριο να επικεντρώνεται στα χρόνια που διαμόρφωσε στο μυαλό του την ιστορία της τριλογίας. Ξεκινώντας από τα σχολικά χρόνια του συγγραφέα, όπου γνώρισε τους καλύτερους φίλους του, η συνέχεια δίνεται με τη συμμετοχή τους στον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν η παρέα των φίλων ήρθε αντιμέτωπη με την καταστροφή. Ο Tom Glynn-Carney (Dunkirk) υποδύεται τον Christopher Wiseman, έναν από τους φίλους του Tolkien και τον μοναδικό που επέζησε από τις φλόγες του πολέμου. Η Lily Collins (Rules Don’t Apply) υποδύεται την Edith Bratt, την αγάπη της οποία απαρνήθηκε ο συγγραφέας για να αφοσιωθεί στις σπουδές του. Το Tolkien θα κάνει πρεμιέρα στις κινημετογραφικές αίθουσες στις 10 Μαΐου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*