Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Legion

*
To τηλεοπτικό δίκτυο FX έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Legion. Η παραγωγή βασίζεται στα Marvel Comics των Chris Claremont και Bill Sienkiewicz και ακολουθεί την ιστορία του David Haller (Dan Stevens), ενός άντρα που από τη μία πιστεύεται ότι είναι σχιζοφρενής, από την άλλη ανακαλύπτει ότι μπορεί να είναι το πιο δυνατό πλάσμα στον κόσμο. Βοηθούμενος από μια ομάδα ειδικών, ο David μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ικανότητές του και έμαθε ότι το σώμα του είχε φιλοξενήσει ένα βίαιο παράσιτο. Τώρα, ο David αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο στο δρόμο του Amahl Farouk (Navid Negahban), ο οποίος προσπαθεί να αποκτήσει τη δύναμη που θα του επιτρέψει να κυβερνήσει τον κόσμο. Την παραγωγή της σειράς έχουν αναλάβει η FX Productions και η Marvel Television. Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν θα πραγματοποιηθεί στο FX την Τρίτη 3 Απριλίου 2018. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*