Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για τη δραματική ταινία Galvenston

*
Η RLJE Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το επερχόμενο δράμα Galvenston, που έκανε πρεμιέρα στο SXSW Festival και το Toronto International Film Festival, με πρωταγωνιστές τους Ben Foster και Elle Fanning. Είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο από το δημιουργό του True Detective Nic Pizzolato. Επιπλέον, συμμετέχουν οι Lili Reinhart και Beau Bridges, η σκηνοθεσία είναι από την Melanie Laurent και το σενάριο από τον Jim Hammett. Η παραγωγή είναι δουλειά του Tyler Davidson μαζί με την εταιρία του Low Spark Film. Τέλος, την εκτελεστική παραγωγή έχουν αναλάβει οι Jean Doumanian, Patrik Daly, Kevin Flanigan, Dexter Braff και Sean Thomas O’Brien. Το Galvenston έρχεται στους κινηματογράφους το φθινόπωρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*