Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για τη νεανική σειρά Everything Sucks!

*
To Everything Sucks! είναι μια νεανική σειρά που θα ξεκινήσει να προβάλεται στο Netflix από τις 16 Φεβρουαρίου. Αποτελείται από 10 ημίωρα επεισόδια και το σενάριο μας μεταφέρει πίσω στη δεκαετία του '90. Ο Jahi Winston (The New Edition Story) υποδύεται τον Luke O’Neil, ένα νέο μαθητή στο Boring High School του Oregon το 1996. Ο Luke και οι φίλοι του προσχωρούν στο AV club και εκεί βρίσκουν τους υπόλοιπους σπασίκλες του σχολείου. Η Peyton Kennedy (American Fable, The Captive) ενσαρκώνει τη Kate Messner, επίσης μέλος του AV club που αναζητά την ταυτότητά της. Ο Luke και Kate θα αναπτύξουν στενές σχέσεις και πέρα από τα υπόλοιπα δράματα που βιώνουν λόγω της ηλικίας τους θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι ο πατέρας της Kate είναι ο διευθυντής του σχολείου. Σα να μην έφταναν όλα τα άλλα ο διευθυντής Ken Messner (Patch Darragh) θα βιώσει μια ερωτική περιπέτεια με τη Sherry O’Neil (Claudine Nako) που όπως σωστά καταλάβατε είναι η μητέρα του Luke. Τους πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι Rio Mangini, Quinn Liebling, Sydney Sweeney και Elijah Stevenson. To Everything Sucks! είναι μια δημιουργία των Ben York Jones (Like Crazy, Newness) και Michael Mohan (Save the Date, Pink Grapefruit). Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*