Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για την δεύτερη season του Luke Cage

*
Ο Luke Cage της Marvel επιστρέφει με την δεύτερη season της σειράς του και αναμένεται να παλέψει με τα προσωπικά του πιστεύω καθώς μαίνεται χάος στο Harlem. Ολόκληρος ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων θα είναι διαθέσιμος στην streaming υπηρεσία του Netflix από τις 22 Ιουνίου, με το πρώτο επίσημο trailer να προετοιμάζει το έδαφος και να tease-άρει την έλευση μιας νέας μεγάλης απειλής. Στο cast περιλαμβάνονται οι Mike Colter (Luke Cage), Mahershala Ali (Cornell “Cottonmouth” Stokes), Simone Missick (Misty Knight), Theo Rossi (Herman “Shades” Alvarez), Erik LaRay Harvey (Willis Stryker / Diamondblack), Rosario Dawson (Claire Temple), Alfre Woodard (Mariah Dillard), Mustafa Shakir (John Mclver / Bushmaster) και Gabrielle Dennis (Tida Johnson).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*