Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για την τέταρτη σεζόν του Fear the Walking Dead

*
H AMC έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για την τέταρτη σεζόν της σειράς Fear the Walking Dead. Στα νέα επεισόδια ο κόσμος της Madison Clark (Kim Dickens) και της οικογένειάς της παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια του Morgan Jones (Lennie James), που προέρχεται από το The Walking Dead. Το πρόσφατο παρελθόν των χαρακτήρων αναμειγνύεται με ένα αβέβαιο παρόν προσπάθειας για επιβίωση και αποκαλύψεων, καθώς γνωρίζουν νέους φίλους, εχθρούς και απειλές. Ο καθένας μάχεται για να διατηρήσει την ύπαρξή του σε ένα περιβάλλον γεμάτο αντιθέσεις που ουσιαστικά είναι η νέα πραγματικότητα. Την παραγωγή της σειράς έχουν αναλάβει οι Scott M. Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd και Greg Nicotero. Η πρεμιέρα της νέας σεζόν του Fear the Walking Dead θα πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Απριλίου, ταυτόχρονα με το φινάλε της 8ης σεζόν του The Walking Dead.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*