Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για την ταινία A Dog's Way Home

*
Η ταινία A Dog's Way Home είναι μία από τις επερχόμενες παραγωγές της Sony Pictures, βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του W. Bruce Cameron. Η πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 11 Ιανουαρίου 2019 και τώρα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer. To σενάριο περιστρέφεται γύρω από τις περιπέτειες της Bella, μια σκυλίτσας που χωρίστηκε από το αφεντικό της και ξεκινάει ένα ταξιδι 400 μιλίων για να βρεθεί ξανά κοντά του. Αυτός είναι ο Lucas, φοιτητής ιατρικής και εθελοντής σε νοσοκομείο. Η Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) δανείζει τη φωνή της στη Bella, η Ashley Judd υποδύεται τη μητέρα του Lucas, στο ρόλο του Lucas o Jonah Hauer-King και αυτοί πλαισιώνονται από τους Alexandra Shipp (The Dark Phoenix), Wes Studi και Edward James Olmos (Mayans MC). Στην καρέκλα του σκηνοθέτει κάθεται ο Charles Martin Smith και το σενάριο έχουν γράψει οι Cameron and Cathryn Michon. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*