Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για την ταινία Cam

*
To Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ Cam της Blumhouse Productions. Πρωταγωνιστεί η Madeline Brewer, γνωστή και από τη συμμετοχή της στο Handmaid’s Tale. Το σενάριο έχει γράψει η Isa Mazzei και βασίζεται σε μια ιστορία της ίδιας, του Daniel Goldhaber και της Isabelle Link-Levy . Ο Goldhaber είναι αυτός που κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στον κόσμο του webcam porn και η Alice είναι ένα camgirl που ξυπνώνας μια μέρα ανακαλύπτει ότι έχει αντικατασταθεί από ένα αντίγραφό της. Το αντίγραφο σπάει οποιαδήποτε όρια είχε θέσει προηγουένως η Alice, που σταδιακά χάνει τον έλεγχο της ζωής της και των ανδρών που την περιτριγυρίζουν. Παλεύοντας να ανακτήσει τον έλεγχο, χάνεται ακόμα περισσότερο στο μυστήριο του ποια γυναίκα είναι το αντίγραφό της και γιατί καταστρέφει τη ζωή της Alice. Εκτός από τη Brewer πρωταγωνιστούν οι Patch Darragh (The First Purge), Melora Walters (Venom), Devin Druid (13 Reasons Why), Imani Hakim (Burning Sands) και Michael Dempsey (Red Dead Redemption II). Το Cam θα είναι διαθέσιμο μέσω Netflix από 16 Νοεμβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*