Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για την ταινία Connected της Sony Pictures

Η Sony Pictures Animation δημοσίευσε το επίσημο trailer για την επερχόμενη κωμωδία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Connected. Η ταινία φέρει την υπογραφή των βραβευμένων παραγωγών Phil Lord και Chris Miller.

Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια Mitchell, το ταξίδι της οποία μετατρέπεται σε μια αποστολή να σώσουν τον κόσμο από διαβολικά robots. Τις φωνές τους δανείζουν οι ηθοποιοί Abbi Jacobson (Broad City) ως Katie Mitchell, Danny McBride (Despicable Me, The Angry Birds Movie) ως Rick Mitchell, Maya Rudolph (Big Hero 6) ως Linda Mitchell, Mike Rianda ως Aaron, Eric Andre (The Lion King) ως tech inventor Mark Bowman και Olivia Colman στο ρόλο της voice assistant PAL.


Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Mike Rianda (Gravity Falls), που μοιράζεται την καρέκλα με τον Jeff Rowe. Οι δυό τους έγραψαν και το σενάριο. Η ταινία anime Connected θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 18 Σεπτεμβρίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*