Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για την ταινία Deadwood του HBO

*
Ενόψει της πρεμιέρας που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO δημοσίευσε το επίσημο trailer της ταινίας Deadwood. Τα γεγονότα της ταινίας εξελίσσονται 13 χρόνια μετά τη σειρά με την πλειοψηφία του cast να επιστρέφει για μια τελευταία φορά, συμπεριλαμβανομένων των Ian McShane και Timothy Olyphant. Το σενάριο γράφτηκε από τον David Milch, δημιουργό της σειράς, και η σκηνοθεσία είναι έργο του Daniel Minahan. Η αντίστοιχη σειρά προβλήθηκε την περίοδο 2004- 2006 και παρά το ενδιαφέρον του κοινού, ολοκληρώθηκε σε τρεις κύκλους των 12 επεισοδίων ο καθένας. Πλέον οι fans περιμένουν με αγωνία την ολοκλήρωση της κόντρας ανάμεσα στον Sheriff Seth Bullock (Olyphant) και τον Al Swearengen (McShane).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*