Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για την ταινία Mowgli: Legend of the Jungle

*
To Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας Mowgli: Legend of the Jungle, με τον Andy Serkis να έχει το διπλό ρόλο του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Η προσέγγιση του Serkis για το κλασσικό βιβλίο του Rudyard Kipling θα είναι περισσότερο σκοτεινή από κάθε άλλη φορά. Ένα αγόρι, χωρισμένο ανάμεσα σε δύο κόσμους, αποδέχεται τη μοίρα του και γίνεται θρύλος. Πρωταγωνιστούν οι Rohan Chand ως Mowgli, Andy Serkis ως Baloo, Christian Bale ως Bagheera και Benedict Cumberbatch ως Shere Khan. Στους υπόλοιπους κεντρικούς ρόλους βρίσκουμε τους Kaa, το φίδι (Cate Blanchett), αρχηγός της αγέλης των λύκων Akela (Peter Mullan), ύαινα Tabaqui (Tom Hollander), Nisha και λύκαινα (Naomie Harris). Η ταινία θα προβληθεί αρχικά σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. στις 29 Νοεμβρίου 2018 και από 7 Δεκεμβρίου θα ειναι διαθέσιμη στο Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*