Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για την ταινία Mute του Duncan Jones

*
To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για την ταινια Mute του Duncan Jones. Στο επερχόμενο sci-fi film noir πρωταγωνιστούν ο Alexander Skarsgård (Big Little Lies, The Legend of Tarzan, War on Everyone), ο Paul Rudd (Ant-Man and The Wasp),  ο Justin Theroux (The Girl on the Train, The Leftovers) και  η πρωτοεμφανιζόμενη Seyneb Saleh. Στο Βερολίνο του όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος, ο Leo (Alexander Skarsgård), ανήμπορος να μιλήσει λόγω ατυχήματος που είχε στην παιδική του ηλικία, αναζητεί τη χαμένη φίλη του, τη γυναίκα της ζωής του, περιπλανώμενος σε σκοτεινά μονοπάτια και συναναστρεφόμενος παντός είδους χαρακτήρες. Ψάχνοντας απαντήσεις, ο Leo βρίσκεται στην ίδια παρέα με τους Cactus Bill (Paul Rudd) και Duck (Justin Theroux), ένα ντουέτο χειρουργών του αμερικανικού στρατού που βρίσκονται σε ιδιωτική αποστολή. Το σενάριο έχουν γράψει οι Duncan Jones και Michael Robert Johnson (Sherlock Holmes). Ο Stuart Fenegan εκτελεί χρέη παραγωγού, ενώ αποκλειστικοί παραγωγοί είναι οι Charles J.D. Schissel και Trevor Beattie. Το Mute θα ξεκινήσει να προβαλεται στο Netflix στις 23 Φεβρουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*