Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για την ταινία Polar

*
To Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την επερχόμενη παραγωγή Polar, όπου ο Mads Mikkelsen υποδύεται τον The Black Kaiser, τον κορυφαίο δολοφόνο του κόσμου. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Jonas Åkerlund (Lords of Chaos) και το σενάριο έχει γράψει ο Jayson Rothwell (Silent Night). Το Polar είναι βασισμένο στη νουβέλα Polar: Came From the Cold, του Victor Santos. Ο κορυφαίος δολοφόνος του κόσμου, Duncan Vizla (Mikkelsen), γνωστός και ως The Black Kaiser, ετοιμάζεται να βγει στη σύνταξη όταν ο πρώην εργοδότης του λέει ότι έχει υποχρέωση απέναντι στην επιχείρηση. Παρά τη θέλησή του, μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι, αυτή τη φορά όμως είναι αντιμέτωπος με ένα στρατό από νέους, γρήγορους και αδίστακτους δολοφόνους, που θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, προκειμένου να τον κάνουν να σιωπήσει. Πρωταγωνιστούν οι Mads Mikkelsen (Doctor Strange, Rogue One), Vanessa Hudgens (Spring Breakers, Beastly), Katheryn Winnick (Vikings) και Matt Lucas (Alice In Wonderland, Doctor Who). Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Robert Kulzer (Resident Evil franchise), Jeremy Bolt (Resident Evil franchise, Death Race), Hartley Gorenstein (Room) Martin Moszkowicz, Mads Mikkelsen, Mike Richardson και Keith Goldberg. Η πρεμιέρα του Polar έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιανουαρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*