Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για την ταινία Smallfoot

*
H Warner Animation Group έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για την επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο Smallfoot. Το φιλμ απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και θα έλεγε κανείς ότι φέρνει τα πάνω κάτω στο μύθο του Bigfoot. Πιο συγκεκριμένα, αυτό γίνεται όταν ένα νεαρό Yeti, ο Smallfoot, ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε. Έναν άνθρωπο. Αυτό τον κάνει διασημο και του δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στην καρδιά του θηλυκού των ονείρων του. Παράλληλα, δημιουργείται αναταραχή στην κοινότητα των Yeti, σχετικά με το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο, πέρα από το μικρό χωριό τους.

Πρωταγωνιστούν οι Channing Tatum (The LEGO Batman Movie, the Jump Street films) ως Yeti, Migo και James Corden (Trolls, The Emoji Movie) ως Smallfoot, Percy, Zendaya (Spider-Man: Homecoming), Common (Selma), LeBron James (upcoming Space Jam 2), Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Danny DeVito (The Lorax, Erin Brockovich), Yara Shahidi (TV’s Black-ish), Ely Henry (TV’s Justice League Action) και Jimmy Tatro (22 Jump Street). Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 28 Σεπτεμβρίου και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*