Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για την τρίτη σεζον του Mr. Robot

*
Έπειτα από ένα "γαϊτανάκι" αναρτήσεων στο twitter και δημοσίευσης φωτογραφιών, επιτέλους είναι διαθέσιμο το επίσημο trailer της τρίτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς Mr. Robot. Για όσους δεν είχαν ως τώρα καμία επαφή με τη σειρά, δημιουργός της είναι ο Sam Esmail και η πλοκή ακολουθεί τη ζωή του Rami Malek, ο οποίος βυθίζεται όλο και περισσότερο σε μια σειρά από κυβερνητικές δολοπλοκίες και παράλληλα πρέπει να παλέψει με τις δημιουργίες του μυαλού του. Όσον αφορά στην αποδοχή από μέρους των κριτικών, πέρσι, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων Golden Globes, η σειρά απέσπασε αυτά για το Best Drama και Best Supporting Actor (Christian Slater), ενώ ο Malek κέρδισε το πρώτο του βραβείο Emmy. Η τρίτη σεζόν θα λανσαριστεί στις 11 Οκτωβρίου 2017 και αναμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*