Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για την τρίτη σεζόν της σειράς Daredevil

*
To Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer για την τρίτη σεζόν της σειράς Marvel’s Daredevil, με τον Matt Murdock να αντιμετωπίζει τον Wilson Fisk αλλά και έναν "ψεύτικο" Daredevil. Αγνοούμενος για μήνες, ο Matt Murdock (Charlie Cox) επιστρέφει εντελώς διαλυμένος, κάτι που γεννάει πολλά ερωτηματικά για το μελλον του Daredevil αλλά και της δικηγορικής του καριέρας. Όμως όταν ο εχθρός του Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio) βγαίνει από τη φυλακή, ο Matt πρέπει να επιλέξει αν θα συνεχίσει να κρύβεται στις σκιές ή θα αποδεχθεί τη μοίρα του ήρωα. Στο cast μετέχουν επίσης οι Elden Henson (Foggy Nelson), Deborah Ann Woll (Karen Page), Joanne Whalley (Sister Maggie), Wilson Bethel (Benjamin Poindexter aka Bullseye) και Jay Ali (Rahul “Ray” Nadeem). Την εκτελεστική παραγωγή έχουν αναλάβει για λογαριασμό του Netflix οι Oleson και Drew Goddard (The Cabin in the Woods), μαζί με τους Jeph Loeb και Jim Chory. Η παραγωγή είναι έργο της Marvel Television σε συνεργασία με την ABC Studios. Η τρίτη σεζόν του Marvel’s Daredevil θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Οκτωβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*