Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για το Anon

*
H Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του νέου sci-fi thriller, Anon, όπου εχθρός είναι η ανωνυμία. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Andrew Niccol (Gattaca, The Truman Show) και πρωταγωνιστούν οι Clive Owen (The Knick) και Amanda Seyfried (Twin Peaks). Σύμφωνα με την πλοκή, ο Sal Frieland (Owen) ειναι ένας detective σε έναν κόσμο χωρίς ιδιωτικότητα ή ανωνυμία. Κανένας δεν μπορεί να κρύψει κάτι από τη ζωή του και οι αρχές έχουν το δικαίωμα να καταγράφουν το οτιδήποτε. Το έγκλημα σχεδόν εξαλείφεται. Όμως, στην προσπάθειά του να λύσει το μυστήριο που καλύπτει μια σειρά δολοφονιών, ο Frieland πέφτει σε μια γυναίκα, γνωστή ως Girl (Seyfried). Δεν έχει ταυτότητα, δεν έχει ιστορία, δεν την αναγνωρίζει η αστνομία. Ο Sal αναγνωρίζει ότι αυτό ίσως να μην είναι το τέλος, αλλά η αρχή του εγκλήματος. Την παραγωγή του Anon έχουν αναλάβει οι Niccol, Oliver Simon, Daniel Baur και Oda Schaefer. Στους υπόλοιπους πρωταγωνσιτικούς ρόλους θα δούμε τους Colm Feore, Mark O’Brien, Sonya Walger, Joe Pingue και Iddo Goldberg. Το Anon θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Μαΐου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*