Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για το Duck Duck Goose του Netflix

*
To Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer για το επερχόμενο animated feature Duck Duck Goose. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Christopher Jenkins (Surf’s Up) που έγραψε και το σενάριο σε συνεργασία με τους Rob Muir, Scott Atkinson και Tegan West, την ομάδα πίσω από το Shrek and Home. Στο Duck Duck Goose, μια χήνα- εργένης που ονομάζεται Peng (Jim Gaffigan) τραυματίζεται κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο πανέμορφες πάπιες (Zendaya και Lance Lim), σε ένα ταξίδι προς το νότο που θα μετατρέψει την τριάδα σε οικογένεια. Περα από τους Jim Gaffigan, Zendaya και Lance Lim, στο Duck Duck Goose δανείζουν τις φωνές τους οι Greg Proops, Natasha Leggero, Reggie Watts, Diedrich Bader, Jennifer Grey, Rick Overton, Craig Ferguson, Stephen Fry και Carl Reiner. Η περιπέτεια θα είναι διαθέσιμη μέσω Netflix από τις 20 Ιουλίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*