Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για το Nutcracker and the Four Realms

*
Η Walt Disney Pictures αποκάλυψε το πρώτο trailer για την παραγωγή The Nutcracker and the Four Realms. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Mackenzie Foy ως Clara, η Keira Knightley ως η Sugar Plum Fairy, ο Morgan Freeman ως Drosselmeyer και παππούς της Clara, η Ellen Mirren ως Mother Ginger και η χορεύτρια Misty Copeland σαν η πρώτη μπαλαρίνα στις σκηνές με χορό. Στην υπόθεση του νέου live-action remake του Καρυοθραύστη, η Clara, ψάχνοντας το μαγικό κλειδί που θα ανοίξει το μυστήριο δώρο του παππού της, θα ταξιδέψει στην χώρα των νιφάδων του χιονιού, των λουλουδιών, των γλυκών και στο τέταρτο βασίλειο που διοικείται από την Mother Ginger. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Lasse Hallstrom (My Life as a Dog, The Cider House Rules) και σεναριογράφος ο Ashleigh Powel. Στην παραγωγή της ταινίας βρίσκονται οι Mark Gordon, Larry J. Franco και η Lindy Goldstein σαν executive producer. Πρόσφατα μάλιστα έγινε γνωστό πως ο Joe Johnston (Captain America: The First Avenger) ανέλαβε τα reshoots που είναι απαραίτητα. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 2 Νοεμβρίου του 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*