Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για το ντοκιμαντέρ Bobby Kennedy for President

*
Η Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για το ντοκιμαντέρ Bobby Kennedy for President, που θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα επεισόδια. Σε αυτό, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, σπάνιο, ψηφιοποιημένο αρχειακό υλικό που μας μεταφέρει σε μια εποχή γεμάτη δυναμική, με οδηγό τη φωνή και τις απόψεις του Bobby Kennedy. Επιπλέον, υπάρχουν συνεντεύξεις με υποψήφιους και στελέχη της Δημοκρατικής Παράταξης, όπως οι William Vanden Heuvel, Dolores Huerta, Rep. John Lewis, Harry Belafonte, Paul Schrade, Marian Wright Edelman και Peter Edelman. Ο Bobby Kennedy παραμένει μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της αμερικανικής πολιτικής σκηνής και επέδειξε ιδαίτερο ενδιαφέρον για τα δικαιώματα των πολιτών και τη δικαιοσύνη. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι RadicalMedia, Trilogy Films και LooksFilm. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Tribeca Film Festival στις 25 Απριλίου και δύο ημέρες αργότερα θα ξεκινήσει η προβολή του ντοκιμαντέρ στο Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*