Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για το ψυχολογικό θρίλερ The Intruder

*
Η Sony Pictures Entertainment δημοσίευσε το επίσημο trailer του επόμενου ψυχολογικού θρίλερ της με το όνομα The Intruder με τον Dennis Quaid (Frequency, Midway) ως Charlie Peck. Η ταινία αφορά στην ιστορία των Scott Russel και Annie Russell, ένα νεαρό παντρεμένο ζευγάρι που ονειρεύεται να αγοράσει το σπίτι στο οποίο θα μεγαλώσει τα μελλοντικά παιδιά του. Όταν παρόλα αυτά αγοράζουν αυτό που νόμιζαν ως το τέλειο σπίτι, ο πωλητής τους δείχνει να μην είναι και τόσο έτοιμος να το εγκαταλείψει. Μαζί με τον Quaid εμφανίζονται και οι Michael Ealy (Barber Shop), Meagan Good (Think Like a Man, Monster Hunter) και Joseph Sikora. Σκηνοθέτης της παραγωγής είναι ο Deaon Taylor και το σενάριο του David Loughery. Η πρεμιέρα του The Intruder είναι προγραμματισμένη για τις 26 Απριλίου του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*