Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Ο Oscar Isaac στο Moon Night της Marvel

*
O Oscar Isaac έρχεται στο Marvel Cinematic Universe ως Moon Knight, όπως επιβεβαίωσε επίσημα η Marvel. Έτσι, μετά το Star Wars, ο δημοφιλής ηθοποιός μπαίνει σε άλλο ένα σύμπαν και αυτή τη φορά θα πάρει το ρόλο ενός ήρωα που έχει εμπνευστεί από τον Batman των DC Comics. Ο Moon Night είναι ουσιαστικά ένας στρατιώτης που καταλαμβάνεται από έναν αρχαίο θεό της Αιγύπτου, τον Khnoshu. Με αυτή τη διαδικασία αποκτά σούπερ δυνάμεις και ταυτόχρονα και πολλαπλές προσωπικότητες. Μάλιστα, ο τρόπος που έκανε την ανακοίνωση η Marvel δείχνει κάποια πράγματα για την προσωπικότητα του χαρακτήρα. Η Disney έχει ανακοινώσει τη σειρά Moon Night από το 2019 και οι φήμες για εμπλοκή του Isaac είχαν ξεκινήσει καιρό. Στην παραγωγή θα συμμετέχει ακόμη ο Jeremy Slater (head writer) του The Umbrella Academy. Προς το παρόν δεν έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας, οπότε τους επόμενους μήνες περιμένουμε περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*