Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο ελληνικό trailer για την τρίτη σεζόν της σειράς Jessica Jones

*
Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer για την τρίτη σεζόν της σειράς Jessica Jones όπου την εμφάνισή του θα κάνει ένας νέος άκρως επικίνδυνος εχθρός με υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Πρόκειται για τη δεύτερη από τις τέσσερεις σειρές της Marvel (Daredevil, Luke Cage και Iron Fist) που ασχολήθηκε με τα κατορθώματα ενός από τους Defenders.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει η Krysten Ritter, ιδιωτική ερευνήτρια που ταυτόχρονα παλεύει με προσωπικούς και μη δαίμονες. Όσοι έχετε παρακολουθήσει τη δεύτερη σεζόν, γνωρίζετε οτι η Jones προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε τάξη, αφότου έστειλε στον άλλο κόσμο τον βασανιστή της, Kilgrave (David Tennant). Πλέον είναι γνωστή στην πόλη για τις υπερδυνάμεις της και αναλαμβάνει μια υπόθεση που θα τη φέρει σε άρνηση να αντιμετωπίσει τον πραγματικό της εαυτό, ενώ ταυτόχρονα ψάχνει το παρελθόν της αναζητώντας το γιατί.


Στο cast μετέχουν επίσης οι Rachael Taylor (Trish Walker), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Eka Darville (Malcolm Ducasse), Janet McTeer και J.R. Ramirez. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Melissa Rosenberg (Twilight, Dexter), Raelle Tucker (True Blood), Jim Chory (Marvel’s Daredevil, Marvel’s Luke Cage, Marvel’s Iron Fist) και Jeph Loeb. Η νέα σεζόν θα είναι διαθέσιμη από 14 Ιουνίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*