Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο πλέον το reboot του Hellboy

*
Όπως ίσως να θυμάστε πριν από μερικούς μήνες ο διάσημος σκηνοθέτης Guillermo del Toro είχε ανακοινώσει πως δεν πρόκειται να υπάρξει μια συνέχεια για το Hellboy. Ο γνωστός χαρακτήρας όμως ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, με αρκετές αλλαγές, καθώς η νέα ταινία θα έχει την ονομασία Hellboy: Rise of the Blood Queen, τουλάχιστον επί του παρόντος, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο David Harbour, γνωστός από το ρόλο του Jim Hopper στη σειρά Stranger Things.



To σενάριο έχουν αναλάβει οι Andrew Cosby, Christopher Golden και Mike Mignola, ο οποίος αποτελεί και τον δημιουργό του χαρακτήρα και ανακοίνωσε μέσω Facebook πως η νέα ταινία θα αποτελεί reboot του Hellboy, ενώ θα είναι ιδιαίτερα βίαιη. Τέλος, ανάφερε πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ανακοινώσει κάποια ημερομηνία προβολής και πως όταν έχει κάτι νεότερο θα το μοιραστεί με το κοινό που περιμένει ανυπόμονα της επιστροφή του χαρακτήρα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*