Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανέρχεται σε 4K η ταινία Total Recall (trailer)

Με αφορμή τα 30 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας Total Recall στις κινηματογραφικές αίθουσες, σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε για μια ακόμα φορά την περιπέτεια, σε ανάλυση 4K. Βασίζεται στην ιστορία του Philip K. Dick με τίτλο We Can Remember It For You Wholesale. Είναι γεμάτη μπερδεμένες αναμνήσεις, εικονικές διακοπές και τον Arnold Schwarzenegger σε αποστολή στον πλανήτη Άρη αλλά και πέρα από αυτόν. Περιττό να αναφέρουμε το τουλάχιστον εκρηκτικό σκηνικό και τις μοναδικές ατάκες.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από 23 Νοεμβρίου 2020 σε Blu-ray, DVD αλλά και ψηφιακά. Για τους συλλέκτες θα υπάρχει η 5-disc 4K Ultra-HD Collector’s Edition, που θα περιλαμβάνει ένα ποστερ διπλής όψης, art cards, ένα booklet 48 σελίδων και το soundtrack της ταινίας σε CD.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*