Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επεκτείνεται η αρχική δωρεάν περίοδος στο Apple TV+ μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021

*
Η Apple επεκτείνει τη δωρεάν περίοδο συνδρομής του Apple TV+ που έληγε στις αρχές Νοεμβρίου, για όσους αγόρασαν μια συσκευή της ή μια συνδρομή πέρσι. Η εξέλιξη αυτή φέρνει ουσιαστικά την επέκταση της συνδρομής μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά την κατάσταση με τον κορονοϊό και το πόσο δύσκολα έχει εξελιχθεί για όλους. Έτσι λοιπόν, για όσους αγόρασαν μια συσκευή πέρσι, θα υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης για λίγο ακόμη, ενώ όσοι έχουν κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα με μια νέα συνδρομή πριν τον Νοέμβριο του 2020 θα μπορούν να επιλέξουν και ένα πακέτο των €4,99 το μήνα μέχρι και τον Φεβρουάριο. Η αλήθεια είναι πως το Apple TV Plus συγκέντρωσε πάνω από 10 εκ. χρήστες με τις νέες συσκευές, ωστόσο μόνο οι μισοί από αυτούς υπολογίζεται πως χρησιμοποίησαν την εφαρμογή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*