Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επεκτείνεται και στην Ευρώπη το HBO Max

*
Το HBO Max θα κάνει τα πρώτα του βήματα στην ευρωπαϊκή αγορά στις 26 Οκτωβρίου 2021. Οι πρώτες έξι χώρες που θα το υποδεχτούν είναι οι: Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ισπανία και Ανδρόρα, πριν επεκταθεί σε ακόμα 14 το επόμενο έτος, που θα είναι οι: Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία και Σλοβενία.

Οι χώρες αυτές εξυπηρετούνται από την HBO Europe, που λειτουργεί μέσω μιας σειράς υπηρεσιών streaming όπως οι HBO España, HBO Nordic και HBO Go. Η εταιρεία έχει ήδη γνωστοποιήσει τα πλάνα της να μεταφέρει τις υπηρεσίες που προσφέρει στην Ευρώπη κάτω από την επίβλεψη της HBO Max. Αίσθηση προκαλεί η απουσία χωρών όπως οι Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία αλλά και η Μεγάλη Βρετανία, όπου η HBO δεν διαθέτει ανεξάρτητες υπηρεσίες. Υπάρχουν όμως σκέψεις να δοθούν οι σχετικές άδειες σε τοπικούς operators, όπως η Sky. Τέλος, πέρα από τις παραπάνω χώρες, το επόμενο έτος θα υπάρξει επέκταση και σε άλλες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*