Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκαν 3η και 4η σεζόν για το τουρκικό Netflix Original The Protector

*
To Netflix επιβεβαίωση πως η Netflix Original σειρά The Protector (O Προστάτης) θα αποκτήσει 3η και 4η σεζόν. Η σειρά φαντασίας με πρωταγωνιστή τον Τσαγατάι Ουλουσόι επιβεβαιώθηκε πρόσφατα πως θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν και η δημοφιλής πλατφόρμα streaming έδωσε το πράσινο φως για να υπάρξει και περαιτέρω συνέχεια. Στο The Protector πρωταγωνιστούν επίσης οι Άιτσα Άισιν Τουράν, Χαζάρ Έργουτζλου, Οκάν Γιαλαμπίκ, Μεχμέτ Κουρτουλούς, Σαϊγκίν Σοϊσάλ και Μπουρτσίν Τερζίογλου. Αποτελεί μια παραγωγή της O3 Medya με τον Ονούρ Γκιουβέναταμ να έχει τον ρόλο του executive producer.



Τα γυρίσματα για την 3η και την 4η σεζόν θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες με στόχο να προβληθούν από το 2020 κι έπειτα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*