Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε sequel για το Spider-Man: Into the Spider-Verse

*
Το sequel για το Spider-Man: Into the Spider-Verse ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον. Η πρεμιέρα του ορίστηκε για τις 8 Απριλίου του 2022 και η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα σύντομο teaser post του επίσημου λογαριασμού στο Twitter. Εκεί, αναρτήθηκε το λογότυπο του Spider-Man και ο αριθμός «2022», ο οποίος αναβόσβηνε στο κέντρο. Μένει πλέον να δούμε τι θα μας ετοιμάσει η εταιρεία παραγωγής για το νέο μέρος, μιας και το πρώτο είχε αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις. Το επερχόμενο sequel θα σκηνοθετήσει ο Joaquim Dos Santos (Voltron: Legendary Defenders) και το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του David Callaham (Wonder Woman 1984, Shang-Chi and the Legend of Ten Rings). Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα της παραγωγής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*