Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η επιστροφή της τηλεοπτική σειράς Prison Break

Ως «κάτι σαν sequel» περιγράφει την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς “Prison Break” η co-CEO της FOX Television Dana Walden, αφού οι χαρακτήρες εμφανίζονται ξανά, αρκετά χρόνια μετά από την τελευταία σεζόν της σειράς (2009). Η επιστροφή του δημοφιλούς show αναφέρθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο, μέχρι να επιβεβαιωθεί και επίσημα κατά τη διάρκεια του Television Critics Association press tour στο Beverly Hills. Έτσι, από το επόμενο έτος οι Wentworth Miller και Dominic Purcell επιστρέφουν στο “Prison Break”, το οποίο θα αποτελεί μίνι σειρά 10 επεισοδίων, ως Michael Scofield και Lincoln Burrows αντίστοιχα.



Φαίνεται λοιπόν πως η επόμενη χρονιά θα είναι «γεμάτη» για τους δύο πρωταγωνιστές, αφού αναμένεται να εμφανιστούν και στο επερχόμενο spinoff “DC’s Legends of Tomorrow” ως Captain Cold και Heat Wave.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*