Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε το PlayStation Plus Video Pass

*
Το λανσάρισμα της υπηρεσίας PlayStation Plus Video Pass επιβεβαιώθηκε επισήμως από την Sony, αν και φαίνεται πως μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμη μόνο στην Πολωνία. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των global services της Sony Interactive Entertainment, Nick Maguire, ο λόγος για τον οποίο η νέα υπηρεσία βρίσκεται υπό δοκιμή αποκλειστικά στους πολωνικούς servers, είναι σε γενικές γραμμές η έντονη αφοσίωση των παικτών της πολωνικής κοινότητας και η δραστηριότητα τους στα social media.

Για όσους δεν γνωρίζουν τις παροχές του Video Pass, η υπηρεσία παρέχει πρόσβαση στους κατόχους του PlayStation Plus σε ταινίες, τα πνευματικά δικαιώματα των οποίων ανήκουν στην Sony, όπως τα Blood Shot, Venom και Zombieland: Double Tap. Με βάση προηγούμενη ανακοίνωση της Sony, η εταιρεία θέλει να εδραιώσει την εν λόγω υπηρεσία, καθώς σκοπεύει να διακόψει την δυνατότητα αγοράς ταινιών μέσω του PlayStation Store, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά, πως παλαιότερες αγορές ενός χρήστη, πρόκειται να διαγραφούν από την βιβλιοθήκη του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*