Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε το Star Trek 4

*
Όπως δημοσιεύει το Deadline, το Star Trek 4 επιβεβαιώθηκε και η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει εντός του τρέχοντος έτους. Προς στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη συμφωνία και λέγεται πως η Paramount βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ηθοποιούς Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldaña και John Cho. Αυτοί υποδύθηκαν τα μέλη του Enterprise, Kirk, Spock, Scotty, Bones, Uhura, και Sulu στα Star Trek, Star Trek Into Darkness και Star Trek Beyond. Ο Anton Yelchin που υποδύθηκε τον Chekov έφυγε από τη ζωή το 2016, λίγους μήνες πριν την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας.

Επικεφαλής του project θα είναι ο σκηνοθέτης Matt Shakman. Ο J.J. Abrams, επιστρέφει σε ρόλο παραγωγού και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2022. Το σενάριο θα επιμεληθούν ο Josh Friedman και ο Cameron Squires.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*