Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επικές μάχες στο νέο teaser της σειράς Vikings: Valhalla του Netflix (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο teaser trailer της πολυαναμενόμενης σειράς Vikings: Valhalla. Το show θα λειτουργήσει ως sequel της σειράς Vikings του History Channel και όπως βλέπουμε και στο teaser του θα περιέχει εξίσου έντονες σκηνές μάχης με τον προκάτοχό του. Η ιστορία του εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του 11ου αιώνα, κοντά στο τέλος της περιόδου των Βίκινγκς, οι οποίοι εισβάλουν στην Αγγλία για να πάρουν εκδίκηση για τη σφαγή των δικών τους.

Στο Vikings: Valhalla θα εμφανίζονται οι Laura Berlin, Sam Corlett, Bradley Freegard, Frida Gustavsson, Caroline Henderson, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Asbjørn Krogh Nissen, David Oakes, Julian Seager, Leo Suter, Pollyanna McIntosh, John Kavanagh, Pääru Oja, Louis Davison, Bosco Hogan, Yvonne Mai και Joakim Nätterqvist. Σεναριογράφος είναι ο Jeb Stuart (Die Hard, The Fugitive) με executive producers τους Morgan O’Sullivan, Jeb Stuart, Michael Hirst, Sherry Marsh και Alan Gasmer.

Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται στις 25 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά στο Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*