Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει η τηλεοπτική σειρά 24, αλλά χωρίς τον Kiefer Sutherland

Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να επαναφέρει την τηλεοπτική σειρά  “24”, χωρίς, ωστόσο, τον Jack Bauer (Kiefer Sutherland). Όπως αναφέρει δημοσίευμα του EW, η νέα σειρά θα έχει τίτλο 24: Legacy και θα πρωταγωνιστεί κάποιος που ονομάζεται Eric Carter. Η παραγωγή αναζητεί ένα εντελώς καινούργιο cast που θα αντικαταστήσει τους Jack, Chloe, και όλους τους άλλους χαρακτήρες που εμφανίστηκαν στην θρυλική σειρά 24 κατά την τελευταία δεκαετία.



Σύμφωνα με την πρόεδρο και CEO της Fox Television Dana Walden, στο 24: Legacy θα υπάρχει επίσης μια νέα συμπρωταγωνίστρια, η οποία είχε συμμετάσχει και στην σειρά Counter Terrorist Unit, ενώ θα περιλαμβάνει μια εντελώς νέα ιστορία. Τέλος, η νέα τηλεοπτική σειρά ίσως να αποτελείται από 12 επεισόδια και όχι από 24 (όπως η αρχική σειρά).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*