Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει η τηλεοπτική σειρά "Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς"

*
17 χρόνια μετά την προβολή της από το MEGA Channel, η τηλεοπτική σειρά Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς επιστρέφει! Το σχετικό teaser δημοσιεύτηκε στην επίσημη εταιρεία παραγωγής Pangolin Entertainment στο Facebook και όπως φαίνεται, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους ως αχώριστο ζευγάρι, αυτή τη φορά στο internet. Η σειρά προβλήθηκε για 2 χρόνια στο MEGA Channel και αποτελούταν από σκετς διάρκειας 2-3 λεπτών έκαστο. Αυτό το concept είναι ιδιαίτερα εύκολο να μεταφερθεί και σε διαδικτυακό περιβάλλον, ενώ είναι γεγονός ότι θα αγαπηθεί από το κοινό που έχει αγκαλιάσει και όλο το σχετικό περιεχόμενο που βρίσκεται διασκορπισμένο σε διάφορες υπηρεσίες video streaming.



Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουν οι προβολές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*