Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει με νέα επεισόδια η σειρά Star Wars: The Clone Wars

*
Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια ανακοίνωση, όμως φαίνεται ότι η φετινή Comic Con κρύβει και ευχάριστες εκπλήξεις. Μια τέτοια είναι η ανακοίνωση της Lucasfilm ότι η πολυαγαπημένη σειρά Star Wars: The Clone Wars επιστρέφει με νέα επεισόδια που θα προβληθούν μεσω της επερχόμενης streaming υπηρεσίας της Disney. Ο νέος κύκλος θα αποτελείται από 12 επεισόδια και όπως είναι γνωστό, η σειρά αποτελεί δημιούργημα του George Lucas και ξεκίνησε να προβάλεται το 2008. Αποτέλεσε κάτι σαν σημείο εισόδου στον κόσμο του Star Wars και ακολουθεί τις περιπέτειες των Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Padmé Amidala αλλά και των νεότερων Jedi Padawan Ahsoka Tano και Captain Rex. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Disney, πρόκειται για μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να τοποθετηθούν στη θέση τους τα τελευταία κομμάτια της ιστορίας. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*