Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει με νεά σειρά anime ο Akira

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, κατά τη διάρκεια του Anime Expo, ο Katsuhiro Otomo, δημιουργός του Akira προετοιμάζει νέες περιπέτειες για τον διάσημο πρωταγωνιστή, υπό μορφή τηλεοπτικής σειράς, την παραγωγή της οποίας θα αναλάβει η Sunrise της Bandai Namco. Επιπλέον ο Otomo ανακοίνωσε ότι θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το τρίτο του feature animation με τίτλο Orbital Era. Πρόκειται για ένα action-adventure και τα γεγονότα διαδραματίζονται στο κοντινό μέλλον, σε μια αποικία στο διάστημα που βρίσκεται υπό κατασκευή.

Σας θυμίζουμε οτι η Warner Bros. προετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας live-action ταινίας με πρωταγωνιστή τον Akira, που θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 21 Μαΐου 2021. set to arrive in theaters on May 21, 2021. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Taika Waititi (Two Cars, One Night, Thor: Ragnarok, Jojo Rabbit) και την παραγωγή ο Andrew Lazar (American Sniper) και η Appian Way του Leonardo DiCaprio.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*